<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Mainosteippaukset

* OTA YHTEYTTÄ *

uniikit mainosteippaukset Kaikkialle suomeen – suunnittelusta asennukseen

Ikkunateippausta, autoteippausta tai muuta mainosteippausta vailla? Ei hätää, Grano hoitaa kaikki teippaukset puolestasi – aina graafisesta suunnittelusta valmiiksi asennettuihin tuotteisiin.

Oman monipuolisen teippaustuotantomme, myyntipalvelumme ja kumppanuusverkostomme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme saman palvelun ympäri Suomea. Yritysbrändäys voidaan hoitaa tasalaatuisena kaikissa Granon toimipisteissä ja tarvittaessa yhtä aikaa. Vastaavaa palvelutarjontaa ei Suomesta muualta löydy.

Kaipaatko elämää erilaisiin väliseinäelementteihin, julkisivuihin, ajoneuvoihin, kalustoihin tai jonnekin ihan muualle? Sehän onnistuu! Mainosteippaus Granolta on varma valinta.

TEIPPAUSPALVELUIDEN EDELLÄKÄVIJÄ

  • Kestävän kehityksen pioneeri
  • Sertifikaatit teippauksille ja valmistajan takuut
  • Laatutakuu jopa 5 vuotta
  • PVC-vapaat tulostuskalvot

Ajoneuvoteippaukset

Teippaa autosi Granolla ja nouse ulkomedioiden valioluokkaan!

Aurinkosuoja- ja energiakalvot

Kalvot auttavat säästämään lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia jopa 30 prosentilla. Samalla viihtyvyys ja turvallisuus lisääntyvät.

Ikkunateippaukset

Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!

Mainostarrat

Granolta tarrat tarpeesi mukaan pienistä suuriin, kohteesta riippumatta – kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti!

Toimitilateippaukset

Grano tarjoaa markkinoiden laajimmat teippauspalvelut sisätiloihin. Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi – ilman mediakustannuksia!

Asiantuntijasi

Mikael Haanpää Asiantuntija Mainosteippaukset Grano

Mikael Haanpää

Tuotepäällikkö

+358 44 766 2618

mikael.haanpaa@grano.fi

Ota yhteyttä