<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Välkommen till Granostaden

Byggandet av Granostaden inleddes en solig februarimorgon i ett tomt, vitt rum i Fiskehamnen i Helsingfors. Så småningom fylldes rummet av entusiasm, insikter och massor av gott humör.

Läs mer

LÖSNINGAR FÖR MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

Vi förverkligar din företagsimage från visitkort till hushöga reklamvepor eller varför inte varumärkta päron och effektiviserar kommunikationen med hjälp av riktade marknadsföringskampanjer.

Läs merBUTIKSTJÄNSTER

Vi behärskar både stort och smått, från enstaka hyllplatser till hela kampanjer och använder oss av rätt slags kommunikation för att styra kunderna mot köpbeslut.

Läs merEVENEMANG

När det gäller att bygga upp evenemang utnyttjar vi vårt omfattande kunnande i tryck och digitala tjänster samt material- och konstruktionsplaneringskompetens för att ha hand om allt från inbjudningar till uppföljning och eftermarknadsföring.

Läs mer

TJÄNSTER FÖR BYGGANDE OCH INDUSTRI

Vi hjälper dig att ha projekt under kontroll och förvara viktiga dokument. Från oss får du också lösningar kring byggarbetsplatser: skyltar, vägvisare och byggstaket

Läs mer


DIGITALISERING OCH ARKIVERING

Vi hjälper våra kunder att gallra ut den information som ska bevaras och fastställa hur det ska göras samt skräddarsyr en perfekt förvaringslösning för informationen för alla behov.

Läs mer

Beställ bud

Våra riksomfattande budtjänster transporterar dina material tillförlitligt och snabbt.

Beställ bud

 

Genvägar till våra elektroniska system

Intresserad?

Kontakta oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

stora_enso_logo.jpg
stella_logo.jpg
nordiskfilm_logo.jpg
skanska_logo.jpg
haloila_logo.jpg
valtra_logo.jpg