Gå direkt till innehållet

Effektivt på rätta ytor

Vi genomför de bästa lösningarna ansvarsfullt på olika ytor för att du ska nå dina kunder effektivt och resultatrikt. Oavsett om det är fråga om trycksaker eller digitala ytor.

Våra produktlösningar

Hej 👋, hur kan vi hjälpa dig?

Vill du beställa eller
begära en offert?

tilaa-lomakkeella-ikoni

Beställ eller begär en offert
genom att fylla i blanketten

Tilaa-verkkokaupasta-ikoni

Beställ produkter i
webbutiken Grano Shop

Produkterna levereras direkt hem till dig inom fyra vardagar!

Kontakta oss, fråga mer eller begär en offert!

Vi behandlar privatpersoners offertförfrågningar endast om de gäller valreklam, byggnadsritningar, CAD-utskrifter, böcker eller byggplatstavlor och -skyltar. Vi rekommenderar privatpersoner att köpa produkter direkt i webbutiken Grano Shop. Företags- och föreningskundernas offertförfrågningar behandlas normalt.

Grano betjänar på 21 orter i Finland. Huvudkontoret ligger i Helsingfors. De ortsspecifika kontaktuppgifterna finns här.

GRANO riksomfattande kundtjänst

Puhelin  +358 (0) 306 667 500

(vardagar 8.00–16.00) – 0,088 €/min + lna

Grano_Vastuullisesti-Suomesta

Vår ansvarsfulla verksamhet minskar belastningen på miljön

Grano-vastuullisuus-logot

Vi beaktar miljökonsekvenserna i allt vi gör. Detta är en väsentlig del av vårt arbete för ansvarsfullhet. Vårt mål är att vara den aktör inom branschen som tar det största miljöansvaret. Vi utvecklar vår verksamhet aktivt. Vårt arbete baserar sig på kundernas behov, samhällets rekommendationer och våra egna värderingar.

Vi mäter vår verksamhet kontinuerligt och agerar så att vi når de uppställda målen. Vi söker ständigt nya sätt genom vilka vi kan agera ännu bättre med tanke på miljön. Läs mer om vårt arbete för ansvarsfullhet ››