029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

CovidSafe Virusteippi

Tarrapinnoite, joka tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti jopa sekunneissa, myös koronan! Ensimmäisenä tuotteena maailmassa.

Jätä yhteydenottopyyntö Osta verkkokaupasta

Uusi suojaamisen standardi on täällä

iStock-1131900665_muokattu_900px

Huoli liiketoiminnasta, asiakkaista ja lähimmäisistä on koko ajan läsnä. Turvallisuuden priorisointi on tuonut onneksi mukanaan myös poikkeuksellisia innovaatioita.

CovidSafe Virusteippi on täysin uutta monimetalli-teknologiaa hyödyntävä tarrapinnoite, joka hävittää virukset ja bakteerit jopa sekunneissa – mukaan lukien koronaviruksen (SARS-COV-2). Maailmalla CovidSafe on ensimmäinen tuote, joka pystyy tällaisiin tuloksiin, tutkitusti. Tämän läpimurtoteknologian ansiosta koronaketjujen katkaisemiseen on nyt ennennäkemättömät mahdollisuudet.

Virusteippi sopii niin ovenkahvoihin, kaiteisiin, katkaisimiin, nappeihin, ottimiin, kärryihin, hanoihin… Kauppoihin, toimistoihin, museoihin, liiketiloihin. Lähes kaikkiin pintoihin ja kohtaamispisteisiin. Asennus on helppoa ja teipin poistaminen onnistuu jälkiä jättämättä. Grano tarjoaa yrityksille myös valtakunnallisen asennuspalvelun.

Teipin teho perustuu luonnolliseen ja turvalliseen reaktioon ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona. Monimetalliyhdisteen luoma uniikki ruusukultainen väri viestii käyttäjälle selkeästi pinnoitteen käyttöiästä. Oikein asennetun Virusteipin elinkaari on pitkä, sen liimalaatu on kehitetty kestämään. 

CovidSafe Virusteippi:

  • Testattu SARS-CoV-2 (COVID-19) -koronavirukseen
  • Inaktivoi virukset ja bakteerit jopa sekunneissa
  • Tuote itse kertoo milloin se pitää vaihtaa
  • Grano toimii yhteistyössä Clean Touch Medicalin kanssa

video_asennus

Valtakunnallinen avaimet käteen -palvelu  

Tarjoamme tarvittaessa kaiken suunnittelusta asennukseen. Granon asennusorganisaatio toimii 24/7 koko Suomen alueella.

 

 

iStock-1174225457_muokattu_900px

Testattu Helsingin yliopistossa

Tuote on testattu Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan virologian osastolla. Testit on suoritettu BSL-3 (bio-safety-level-3) tason laboratorio-olosuhteissa käyttämällä elävää SARS-CoV-2-virusta. Tulokset CovidSafe-virusteipin tehosta ovat olleet kiistattomia.

“Testaamamme monimetallihybridi on ainutlaatuinen ja hyvin mielenkiintoinen seos, jonka tutkimustulokset ovat vaikuttavat. COVID-19-virus aiheutti maailmanlaajuisen pandemian, jollaiseen toivottavasti voidaan jatkossa reagoida vieläkin nopeammin. Kenties tämänkaltaisella seoksella voidaan jatkossa reagoida nopeammin eri bakteereihin ja viruksiin.“

Tarja Sironen, apulaisprofessori, Helsingin Yliopiston Virologian osasto


Blogi: Korona räjäytti innovaatiopadot

Koronakriisi on mullistanut ihmisten arjen ja monen yrityksen liiketoiminnan. Joillekin yrityksille se on kuitenkin luonut myös uusia mahdollisuuksia. Osa syksyn 2020 hittituotteista onkin sellaisia, ettei niitä vielä vuoden alussa ollut olemassa edes suunnittelupöydällä. Hyvä esimerkki tällaisesta innovaatiosta on koronaviruksen tuhoava virusteippi.

 

CovidSafe-virusteippi ja muut koronavirusta torjuvat turvatuotteet Granosta

 

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Petri_Seppa_500x500

Petri Seppä
Avainasiakaspäällikkö
+358 40 708 8846
petri.seppa@grano.fi

lilli_kauppi

Lilli Kauppi
Avainasiakaspäällikkö
+358 40 555 8070
lilli.kauppi@grano.fi

minnatarvola

Minna Tarvola
Myyntipäällikkö
+358 40 534 0458
minna.tarvola@grano.fi

Pyydä tarjous tai jätä yhteydenottopyyntö alta!

Voit ostaa tuotteen myös suoraan verkkokaupastamme.