<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.00)

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet virusten leviämistä vastaan

Me Granolla teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme ja kumppaneidemme pyörät pyörivät ensiluokkaisen turvallisesti. Olemme tuoneet markkinoille runsaasti erilaisia virusten leviämistä ehkäiseviä tuotteita. Valikoimistamme löytyvät mm.
– turvallisuudesta ja riittävästä etäisyydestä muistuttavat turvaväliteippaukset,
– asiakkaita ja asiakaspalveluhenkilökuntaa suojaavat suojapleksit kassoille ja tiskeille sekä
 turvavälisuojat kassapäätyihin.

Lisäksi valikoimistamme löytyvät
antimikrobiset kalvot erilaisten pintojen suojaamiseen sekä
automaattiset käsidesiannostelijat infonäytöllä, joiden viestit ovat täysin kustomoitavissa.

 
Tutustu myös poikkeustilaviestinnän palveluihimme. Tiedottamisen ja viestimisen tarve on poikkeustilasta johtuen kasvanut. Kokeile suoraviestintää kirjeellä, kortilla tai esitteellä – ja tavoita tärkeän viestisi vastaanottaja virallisilla tiedotteilla tai vaikkapa kannustavilla jumppaohjeilla nyt poikkeusaikana. 

Antimikrobinen kalvo

Antimikrobisella PURE ZONE -kalvolla pystyt suojaamaan lähes kaikki pinnat. Kalvotetut pinnat on helppo pitää puhtaana kaikenlaisista epäpuhtauksista.

Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö samassa laitteessa

Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö -yhdistelmä sopii erinomaisesti kaikkiin kohtaamispisteisiin. Samalla se tarjoaa markkinointi- ja viestintäkanavan käyttöösi.

Suojapleksit kassoille ja tiskeille

Tiskeille ja kassoille asennettavat suojapleksit sopivat hyvin mm. kauppoihin, pankkeihin ja apteekkeihin - kaikkialle missä tapahtuu päivittäin kasvotusten tapahtuvaa vuorovaikutusta. Helposti asennettavissa ja puhdistettavissa olevat suojapleksit ovat nopeasti saatavilla!

Turvaväliteippaukset

Lattioihin asennettavat turvavälistä muistuttavat huomioteippaukset ohjeistavat kansalaisia pitämään tarvittavan etäisyyden kauppajonoissa, liiketiloissa, kouluissa, museoissa ja kirjastoissa. Turvaväliteippauksia saatavilla myös mm. ostoskärryihin ja laseihin ja lisäksi löytyy säänkestävä vaihtoehto ulkokäyttöön.

Turvavälisuojat kassapäätyihin

Kassapäätyihin asennettavat turvavälisuojat varmistavat, että asiakkaat voivat pakata ostoksensa turvallisesti pitäen asianmukaisen turvavälin seuraavaan pakkaajaan. Turvavälisuojien valmistusmateriaali on ympäristöystävällistä re-board-kennopahvia ja ne on täysin brändättävissä ja toimivat samalla huomiota herättävinä mainospaikkoina.

Poikkeustilaviestinnän palvelut

Tiedottamisen ja viestimisen tarve on poikkeustilasta johtuen kasvanut koronapandemian vaikutuksista myös kunnilla, kaupungeilla ja eri organisaatioilla. Perinteinen suoraviestintä sopii erityisen hyvin koronapandemian aiheuttamaan poikkeustilaan, saavutat tavoittamasi kohderyhmän omalla viestilläsi niin fyysisin kuin digitaalisin julkaisuin.

G

Asiantuntijasi

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet Granosta

Grano asiakaspalvelu

029 1800 400

asiakaspalvelu@grano.fi

Ota yhteyttä