029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet

   Pisarasuojat ja muut turvatuotteet virusten leviämistä vastaan

   Me Granolla teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme ja kumppaneidemme pyörät pyörivät ensiluokkaisen turvallisesti. Olemme tuoneet markkinoille runsaasti erilaisia virusten leviämistä ehkäiseviä tuotteita. Valikoimistamme löytyvät mm.
   CovidSafe Virusteippi, joka tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti sekunneissa – myös koronaviruksen!
   – turvallisuudesta ja riittävästä etäisyydestä muistuttavat turvaväliteippaukset,
   – asiakkaita ja asiakaspalveluhenkilökuntaa suojaavat suojapleksit kassoille ja tiskeille,
   brändättävät kasvomaskit, jotka suojaavat ja viestivät haluttua yritysilmettä sekä
    turvavälisuojat kassapäätyihin.

   Lisäksi valikoimistamme löytyvät
   antimikrobiset kalvot erilaisten pintojen suojaamiseen sekä
   automaattiset käsidesiannostelijat infonäytöllä, joiden viestit ovat täysin kustomoitavissa.
   automaattinen kävijämäärän seuranta, jolla hallitset liiketilan asiakasmäärää vaivattomasti.

    
   Tutustu myös poikkeustilaviestinnän palveluihimme. Tiedottamisen ja viestimisen tarve on poikkeustilasta johtuen kasvanut. Kokeile suoraviestintää kirjeellä, kortilla tai esitteellä – ja tavoita tärkeän viestisi vastaanottaja virallisilla tiedotteilla tai vaikkapa kannustavilla jumppaohjeilla nyt poikkeusaikana. 

   Antimikrobinen kalvo

   Antimikrobisella PURE ZONE -kalvolla pystyt suojaamaan lähes kaikki pinnat. Kalvotetut pinnat on helppo pitää puhtaana kaikenlaisista epäpuhtauksista.

   Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö samassa laitteessa

   Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö -yhdistelmä sopii erinomaisesti kaikkiin kohtaamispisteisiin. Samalla se tarjoaa käyttöösi uuden markkinointi- ja viestintäkanavan.

   Automaattinen kävijämäärän seuranta

   Automaattisen kävijämäärän seurannan avulla voit varmistaa vaivattomasti, ettei liiketiloihisi kerry liikaa ihmisiä samanaikaisesti.

   CovidSafe Virusteippi

   Tarrapinnoite, joka tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti sekunneissa, myös koronaviruksen! Ensimmäisenä tuotteena maailmassa.

   Virusteippi sopii lähes kaikkiin pintoihin ja kohtaamispisteisiin. Asennus on helppoa ja teipin poistaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

   Suojapleksit kassoille ja tiskeille

   Tiskeille ja kassoille asennettavat suojapleksit sopivat hyvin mm. kauppoihin, pankkeihin ja apteekkeihin - kaikkialle missä tapahtuu päivittäin kasvotusten tapahtuvaa vuorovaikutusta. Helposti asennettavissa ja puhdistettavissa olevat suojapleksit ovat nopeasti saatavilla!

   TURVAVÄLITEIPPAUKSET

   Lattioihin asennettavat turvavälistä muistuttavat huomioteippaukset ohjeistavat kansalaisia pitämään tarvittavan etäisyyden kauppajonoissa, liiketiloissa, kouluissa, museoissa ja kirjastoissa. Turvaväliteippaukset ovat saatavilla myös mm. ostoskärryihin ja laseihin, jonka lisäksi tarjoamastamme löytyy säänkestävä vaihtoehto ulkokäyttöön.

   Turvavälisuojat kassapäätyihin

   Kassapäätyihin asennettavat turvavälisuojat varmistavat, että asiakkaat voivat pakata ostoksensa turvallisesti pitäen asianmukaisen turvavälin seuraavaan pakkaajaan. Turvavälisuojien valmistusmateriaali on ympäristöystävällistä re-board-kennopahvia ja ne on täysin brändättävissä sekä toimivat samalla huomiota herättävinä mainospaikkoina.

   Kasvomaskit

   Brändättävät kasvomaskit suojaavat ja tuovat esille haluttua yritysilmettä. Kasvomaskimme ovat laadukkaita ja kaksikerroksisia. Maski tuntuu miellyttävältä ihoa vasten ja sen suodatustehokkuus on yli 85 %. Maskit ovat tilattavissa verkkokaupastamme GranoShopista.

   G

   Katso, miten läntisen Euroopan suurin massatapahtuma toteutettiin turvallisesti korona-aikana

    

   Asiantuntijasi

   Pisarasuojat ja muut turvatuotteet Granosta

   Grano asiakaspalvelu

   029 1800 400

   asiakaspalvelu@grano.fi

   Ota yhteyttä