029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet virusten leviämistä vastaan

Me Granolla teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme ja kumppaneidemme pyörät pyörivät ensiluokkaisen turvallisesti. Olemme tuoneet markkinoille runsaasti erilaisia virusten leviämistä ehkäiseviä tuotteita. Valikoimistamme löytyvät mm.
CovidSafe Virusteippi, joka tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti sekunneissa – myös koronaviruksen!
– turvallisuudesta ja riittävästä etäisyydestä muistuttavat turvaväliteippaukset,
– asiakkaita ja asiakaspalveluhenkilökuntaa suojaavat suojapleksit kassoille ja tiskeille sekä
 turvavälisuojat kassapäätyihin.

Lisäksi valikoimistamme löytyvät
antimikrobiset kalvot erilaisten pintojen suojaamiseen sekä
automaattiset käsidesiannostelijat infonäytöllä, joiden viestit ovat täysin kustomoitavissa.

 
Tutustu myös poikkeustilaviestinnän palveluihimme. Tiedottamisen ja viestimisen tarve on poikkeustilasta johtuen kasvanut. Kokeile suoraviestintää kirjeellä, kortilla tai esitteellä – ja tavoita tärkeän viestisi vastaanottaja virallisilla tiedotteilla tai vaikkapa kannustavilla jumppaohjeilla nyt poikkeusaikana. 

Antimikrobinen kalvo

Antimikrobisella PURE ZONE -kalvolla pystyt suojaamaan lähes kaikki pinnat. Kalvotetut pinnat on helppo pitää puhtaana kaikenlaisista epäpuhtauksista.

Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö samassa laitteessa

Automaattinen käsidesiannostelija ja infonäyttö -yhdistelmä sopii erinomaisesti kaikkiin kohtaamispisteisiin. Samalla se tarjoaa käyttöösi uuden markkinointi- ja viestintäkanavan.

CovidSafe Virusteippi

Tarrapinnoite, joka tuhoaa virukset ja bakteerit tutkitusti sekunneissa, myös koronaviruksen! Ensimmäisenä tuotteena maailmassa.

Virusteippi sopii lähes kaikkiin pintoihin ja kohtaamispisteisiin. Asennus on helppoa ja teipin poistaminen onnistuu jälkiä jättämättä.

Suojapleksit kassoille ja tiskeille

Tiskeille ja kassoille asennettavat suojapleksit sopivat hyvin mm. kauppoihin, pankkeihin ja apteekkeihin - kaikkialle missä tapahtuu päivittäin kasvotusten tapahtuvaa vuorovaikutusta. Helposti asennettavissa ja puhdistettavissa olevat suojapleksit ovat nopeasti saatavilla!

Turvaväliteippaukset

Lattioihin asennettavat turvavälistä muistuttavat huomioteippaukset ohjeistavat kansalaisia pitämään tarvittavan etäisyyden kauppajonoissa, liiketiloissa, kouluissa, museoissa ja kirjastoissa. Turvaväliteippaukset ovat saatavilla myös mm. ostoskärryihin ja laseihin, jonka lisäksi tarjoamastamme löytyy säänkestävä vaihtoehto ulkokäyttöön.

Turvavälisuojat kassapäätyihin

Kassapäätyihin asennettavat turvavälisuojat varmistavat, että asiakkaat voivat pakata ostoksensa turvallisesti pitäen asianmukaisen turvavälin seuraavaan pakkaajaan. Turvavälisuojien valmistusmateriaali on ympäristöystävällistä re-board-kennopahvia ja ne on täysin brändättävissä sekä toimivat samalla huomiota herättävinä mainospaikkoina.

G

Asiantuntijasi

Pisarasuojat ja muut turvatuotteet Granosta

Grano asiakaspalvelu

029 1800 400

asiakaspalvelu@grano.fi

Ota yhteyttä