Siirry suoraan sisältöön

Granon vuosi 2022 oli täynnä kokemuksia

Vuonna 2022 olemme nähneet paljon ja kokeneet vieläkin enemmän, joten sen kunniaksi listasimme muutaman kohokohdan menneeltä vuodelta. Olemme muun muassa saaneet tunnustusta maailmalla ja tehneet vastuullisia valintoja. Olemme työstäneet hienoja kokonaisuuksia asiakkaillemme ja saaneet kunnian olla mukana monessa tapahtumassa. Tästä vuodesta olemme kiitollisia ja odotamme innolla tulevaa vuotta 2023.

Vuoden suuria päätöksiä

Vuonna 2021 aloitettu projekti sai päätöksensä tänä vuonna, kun myimme rakennusalan digitaalisen projektinhallinnan palvelun, SokoPron, liiketoiminnan ruotsalaiselle iBinder Groupille. Kauppakirja allekirjoitettiin vuoden 2021 joulukuussa ja kauppa sinetöitiin tammikuun lopussa, jolloin myös siirtyvien henkilöiden työnantaja vaihtui SokoPro Oy:ksi.

Vantaan tehdas valmistui

Vuodenvaihteessa valmistunut Vantaan tehdas on Pohjoismaiden ja Baltian monipuolisin painoalan osaamiskeskittymä. Tehtaalla hoituvat pakkaus- ja etikettituotanto, offset- ja digipainaminen, erittäin laaja viimeistely, suurkuvatuotanto (levyt, rullat, tarrat), premedia, pakkaus- ja rakennesuunnittelu, logistiikka sekä show room. Kurkkaa täältä lisää!

Tapahtumien täyteinen vuosi

Granolla oli ilo olla monessa tapahtumassa mukana. Yhteistyökumppaniemme sekä asiakkaidemme kanssa saimme toteuttaa hienoja kokonaisuuksia pitkin vuotta.

Vuosi alkoi vahvasti jääkiekolla, kun saimme olla MM-kisojen virallinen yhteistyökumppani. Granon osuus oli merkittävä. Toimitimme muun muassa kisojen painotuotteita ja erinäisiä tapahtumaratkaisuja. Lisäksi EMMi-aineistonhallintaratkaisumme toimi MM-kisojen media- ja aineistopankkina.

Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Suomen Urheiluliitto, SUL, järjesti useita urheilutapahtumia pitkin vuotta, joissa Grano oli mukana SUL:in virallisena markkinointi-, mainos-, ja näkyvyystuotteiden yhteistyökumppanina. Esimerkkinä vauhdikas Helsinki City Running Day, johon Grano työsti suurkuvatulosteita ja painotuotteita. Lisäksi Granolta tulleet Grano Media Towerit juhlistivat juoksijoiden suoritusta ja kannustivat maaliin asti. Ruotsi-ottelussa nähtiin puolestaan Media Towereiden lisäksi hauskoja kannustushahmoja yleisurheilijoista, joita käytettiin oman suosikkiurheilijan kannustamiseen yleisöstä käsin.

Asiakaslähtöisiä toteutuksia

Emme saaneet mahdutettua tähän listaan kuin muutaman, sillä vuosi on täynnä mitä hienompia ideoita ja näyttäviä ratkaisuja! Kurkkaa siis ainakin nämä:

Red Bullin Formula 1 -myymälämarkkinointikampanja toteutui Granolla

Grano toteutti ja asensi kaikki Tyksin uuden T3-sairaalan opasteet

Ympäristöpääkaupungin markkinointimateriaalit saavat uuden elämän

Täältä löytyy lisää!

Tunnustusta digitaalisten näyttöjen seminaaritapahtumassa

Olimme otettuja saadessamme tunnustusta heinäkuussa pidetyssä digitaalisten näyttöjen suurimmassa seminaaritapahtumassa European Digital Signage Summit 2022:ssa, joka pidettiin Münchenissä. Olemme tehneet ja tulemme tekemään paljon töitä kehittääksemme digitaalista osaamistamme näyttöratkaisujen puitteissa.

Vastuullisia tekoja ja valintoja

Tavoitteemme on olla toimialamme ympäristöystävällisin toimija, joten ympäristövaikutuksien huomioiminen on oleellinen osa vastuullisuustoimintaamme. Teemme päätöksemme ja toteutamme työmme vastuullisuus edellä. Tarkensimme vastuullisuustavoitteitamme tämän vuoden aikana ja niistä voit lukea täältä.

Lisäksi olimme mukana Suomen 4H järjestön Taimiteko hankkeessa. Taimiteossa kompensoitiin yritystoiminnasta sekä yksityishenkilöiden arjesta johtuvia hiilidioksipäästöjä lisäämällä hiilinieluja Suomeen. Samalla hanke työllisti suomalaisia nuoria.

Osallistuminen Vastuullinen kesäduuni -kilpailuun toi 10. sijan

Työntekijämme ovat meille kaikki kaikessa. Osallistuessamme ensimmäistä kertaa Oikotien järjestämään Vastuullinen kesäduuni -kilpailuun emme osanneet odottaa, että pääsisimme 10. sijalle. Siitä kiitämme upeita kesätyöntekijöitämme, jotka antoivat meille tämän kunnian ja granolaisia, jotka autoitte ja opastitte kesätyöntekijöitämme sekä työharjoittelijoitamme.

Uudet sivut kruunasivat loppuvuoden

Uudet verkkosivumme julkaistiin marraskuun alussa. Pitkän, mutta palkitsevan työn jälkeen sivut kertovat, mitä kaikkea voimme Granona tarjota. Päivitimme sivujen ulkoasua, paransimme ja selkeytimme rakennetta. Kehitystyö jatkuu ja tämä ei ollut vielä tässä! Oletko vielä selaillut uusia sivujamme?

Kiitos menneestä vuodesta

Grano kiittää yhteistyökumppaneita, asiakkaita sekä sidosryhmiä mahtavasta vuodesta! Odotamme innolla tulevaa ja toivotamme kaikille tämän myötä villien ideoiden täyteistä uutta vuotta 2023!

 

 

Juttu on julkaistu alun perin 15.12.2022 ja sitä on päivitetty 6.02.2024.