Siirry suoraan sisältöön

Granon vuosi 2023

Granon vuosi 2023

Granon vuosi 2023 on ollut kokemusrikas! Kokosimme vuotemme 2023 tapahtumat yhteen, jotta voisimme katsoa taaksepäin ja nähdä, mitä kaikkea olemme tehneet ja toteuttaneet yhdessä upeiden asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä tietysti granolaisten kanssa!

Hienoja asiakastarinoita koko vuodelle

Asiakas on Granolle tärkeä. Granolla on ollut ilo tehdä upeita asiakastoteutuksia ympäri vuoden asiakkaiden kanssa, jotka tahtovat näkyä ja kuulua. Jos laittaisimme kaikki nämä upeat toteutukset tähän, ei yksi sivu riittäisi mitenkään! Joten nostimme vain muutaman esimerkin:

Kymen Vesi ja arkea helpottava digitointi

Bosch ja Granon 360-ratkaisut

Kultasuklaa ja näyttävät pakkaukset

Johdin ja käytännönläheinen markkinointilogistiikka

Tokmanni ja brändiin istuva myymäläesillepano

Vastuulliset toimenpiteet paransivat suoritusta EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa

Vuoden 2023 alussa saimme hopeaa EcoVadis-vastuullisuusarvioinnissa. Tämän lisäksi saimme parannettua pistesijoitustamme viidellä pisteellä. Tulos oli parempi kuin 92 %:lla kaikista silloin EcoVadis-arvioinneissa mukana olleista yrityksistä.

Grano Showroom avattiin

Granon Showroom avattiin Vantaan Koivuhaan tehtaan tiloihin. Showroomissa pääset näkemään ja kokeilemaan Granon ratkaisuja. Showroomissa on esillä muun muassa etiketit, teipit, mainoskankaat, valomainokset, hyllynreunanäytöt, pakkausmateriaalit ja painotuotteet.

Pakkausyhteistyö Starcken kanssa toi voiton ScanStar-kilpailussa

Granon ja Starcken yhteistyössä suunniteltu ja toteutettu Arctic Blue Gin -pakkaus voitti palkinnon pohjoismaissa järjestetyssä pakkausalan ScanStar 2023 -kilpailussa. Kilpailuun osallistui yhteensä 33 tahoa, joista 17 sai palkinnon.

Yhteistyö Nordic Business Forum 2023 -tapahtumassa

Granolla oli kunnia toimia Nordic Business Forum 2023 -tapahtuman kumppanina sekä painotuotteiden toimittajana. Granolla oli myös oma osasto tapahtumassa, jossa pääsimme kertomaan vastuullisista markkinointi- ja näkyvyysratkaisuistamme.

Kiitos vuodesta 2023

Olemme erityisen kiitollisia asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja granolaisille menneestä vuodesta. Odotamme innolla, mitä vuosi 2024 tuo tullessaan!

6 syytä ulkoistaa markkinoinnin tuotannot

6 syytä ulkoistaa markkinoinnin tuotannot

Pitäisikö markkinoinnin tuotantotyöt ulkoistaa vai tehdä itse omassa talossa? Jos inhouse-tekeminen ei ole mahdollista, vaihtoehtosi voi olla tuotannollisten töiden ulkoistaminen. 📈

Lataa opas

Juttu on julkaistu alun perin 19.12.2023 ja sitä on päivitetty 15.05.2024.