Siirry suoraan sisältöön

Vuosi 2021 Granolla

”Olipahan aikamoinen vuosi!” Tämä lause on kuultu viime päivinä aika monessa keskustelussa. Yleensä tuo lause on kuulostanut vähän samalta, kuin maratonin maaliviivalla ensimmäistä kertaa. Pieni tauko on paikallaan, mutta samalla voi olla iloinen siitä, miten matka meni. Ja tietysti iloa tuottaa se matkaseura, jonka kanssa saatiin olla liikkeellä. Kiitos granolaiset ja asiakkaamme – kokonaisuudessaan takana on hyvä vuosi!

Kirjasin ylös vuoden kohokohtia. Piti tiivistää. Tässä kuitenkin muutamia esimerkkejä siitä, millaisia asioita Granolla tapahtui kuluneen vuoden aikana.

Tunnustusta vastuullisuustyöstä

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina parasta - vastuullisesti tuotettuja ja ympäristöystävällisiä palveluita. Konkreettisina osoituksia vastuullisuustyöstä ovat esimerkiksi meille myönnetyt Joutsenmerkki ja Avainlippu-tunnus. Kirsikkana kakussa vuodelta 2021 hopeasija kansainvälisessä Ecovadis-yritysvastuuarvioinnissa.

Muutamia nostoja vastuullisuuden vuodesta:

 

Asiakkaamme näkyvät kaikkialla

Olemme hyvin visuaalisessa bisneksessä. Siksi muistelu kulkee filminauhan lailla asiakkaittemme upeiden toteutusten ympärillä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme merkittävä arjen auttaja ja muutoksen mahdollistaja asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan olemme jopa ylittäneet odotuksia.

Muutamia nostoja asiakkaittemme vuodesta:

Strategiamatka etenee – Kiinailmiölle ja koronalle kampoihin!

Koronapandemia jatkuu pidempään kuin kukaan osasi arvata. Päättyneen vuoden yksi leimaava piirre oli edelleen ennalta-arvaamaton toimintaympäristö. Vai voisiko jo sanoa, että ennalta-arvaamattomuus on arvattavissa?

Taisi olla Vivian Greene, joka lausui kuuluisat sanat: ”Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.” Tällä teemalla jatkoimme Granon uudistumismatkaa, vahvasti asiakkaittemme muuttuvien tarpeiden ympärillä.

SokoPro-jättikauppa oli yksi vuoden kohokohtia. Seuraavaksi haemme tuotteelle vahvaa kansainvälistymistä, ja saamme samalla arvokasta sparrausta yhä kansainvälisemmässä ympäristössä.

Investoimme miljoonia Suomeen. Samoin tekivät monet asiakkaammekin. Esimerkiksi pakkausten tai markkinoinnin materiaalien osalta vaateet vastuullisuudesta ja ympäristöystävällisyydestä tuovat kiihtyvällä vauhdilla tuotannot Suomeen. Samoin yritykset ovat vuoden aikana löytäneet markkinoinnin tuotannon palvelut ja keskittävät meille yhä enemmän taittotöitä, joita tehdään useisiin eri mediakanaviin. Huippuammattilaisten monipuolista osaamista ei voi korvata laitteilla, eikä halvemmalla työvoimalla.

Muutamia nostoja uudistumisen vuodesta:

 

Lisää aineistoja vuoden varrelta, lyhyesti ja ytimekkäästi

 

Vuosi 2022 tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen. Ennen sitä on ihan sallittua hymyillä, ja olla iloinen saavutetuista asioista. Opitaan matkasta, ja siirretään oppi sitten ajallaan käytäntöön.

Ennen kaikkea mieleen jää kiitollisuus. Kiitos asiakkaillemme luottamuksesta ja yhteisistä hetkistä. Olemme kiitollisia roolistamme osana teidän matkaanne.

Sanoitimme brändityössä tulevaisuuttamme. Uuden vuoden kynnyksellä katse sinnekin.

”Aika on meidän. Yhdessä me näytämme maailmalle, että tulevaisuus on täynnä mahdollisuuksia. Maailma tarvitsee esikuvia, ja me haluamme olla yksi niistä. Siksi teemme asiat oikein – kestävämmin, vaikuttavammin ja paremmin. Ihmeitä ei ole, ne tehdään. Yhdessä pystymme saavuttamaan suurimmatkin unelmamme. Sillä Granon ihme olemme me.”

Kiitos kaikille granolaisille. Juuri tässä seurassa matka on taivaltamisen arvoinen.

 - Mikko

Granon myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Mäkynen

 
Tutustu Granon blogikirjoituksiin >>
Juttu on julkaistu alun perin 31.12.2021 ja sitä on päivitetty 14.03.2024.