<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Aineisto- ja mediapankki ja projektinhallinta

* OTA YHTEYTTÄ *

aineisto- ja mediapankKI kaikille digiaineistoillesi – lisäosana projektinhallinta-ominaisuus

Onko yrityksesi digitaalisten aineistojen, kuten kuvien, vedosten, tuotetietotiedostojen ja muiden markkinointimateriaalien, hallinta helppoa ja sujuvaa? Vai liikkuuko materiaalit hitaana käsityönä, kömpelöinä exceleinä ja raskaina sähköposteina? Sano hyvästit aikaavievälle manuaalityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!

Aineisto- ja mediapankki auttaa tallentamaan, jakamaan ja hallinnoimaan kaikkia yrityksenne digitaalisia aineistoja ketterästi ja nopeasti. Palvelu on selainkäyttöinen ja toimii täysin myös mobiililaitteilla. Aineistopankki soveltuu erinomaisesti markkinointimateriaaleille, kuten kuville ja tuotetiedoille. Se sopii myös viestinnän työkaluksi, jossa koko organisaation ja sidosryhmien aineistoliikenne tapahtuu yhden palvelun sisällä. Palvelua on helppo käyttää ja se voidaan rakentaa täysin sinun tarpeidesi mukaan. 

Vähemmän käsityötä, exceleitä ja sähköposteja

Aineistopankkia voidaan laajentaa valinnaisella projektinhallinta-ominaisuudella, joka toimii organisaation ja sidosryhmien yhteisenä työpöytänä. Ominaisuuden avulla kaikki arkistointi, aineistoliikenne, viestinnän suunnittelu ja vedosten hyväksymiset tapahtuvat aineistopankin sisällä. Toisin sanoen projektityökalulla otat haltuusi koko tuotantoprosessin ja kokoat kaikki kumppanit saman työpöydän äärelle. Projektien statukset ja eteneminen ovat helposti nähtävissä. Tietosi ovat aina ajantasalla, ja saatavilla on aina oikea versio.

Aineisto- ja mediapankki sekä projektinhallinta

  • Palvelu auttaa tallentamaan ja jakamaan yrityksenne digitaalisia aineistoja ketterästi ja nopeasti

  • Palvelun monipuolisilla esikatselu- ja hakuominaisuuksilla aineistojen lataaminen, tarkastaminen, kommentointi, luokittelu ja jakaminen on helppoa

  • Palveluun voidaan luoda rajattomasti erilaisia osioita eri käyttäjäryhmille

  • Palvelun avulla voit helposti tarkastaa ja kommentoida yksityiskohtaisesti aineistoja ilman raskaita sähköposteja tai vedoksia – tavallisen selaimen avulla 

 

Asiantuntijasi

Timo Luoto

Timo Luoto

Senior Consultant

+358 50 593 7289

timo.luoto@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Tilausjärjestelmä My Grano

Uusin innovaatiomme! My Grano on tilausjärjestelmä, b2b-verkkokauppa, tilauskanava, kaikki nämä yhdessä ja vielä enemmän!

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!