029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Aineisto- ja mediapankki EMMi

Ota yhteyttä Varaa aika EMMi-esittelyyn

Aineisto- ja mediapankki kaikille yrityksesi digiaineistoille

Nykypäivänä on erityisen tärkeää, että yrityksesi aineistot ovat saatavissa – riippumatta siitä, missä päin Suomea tai maailmaa työskentelet. Granon aineistonhallintapalvelu EMMi mahdollistaa kaikkien tiedostojen ja aineistojen saumattoman käytön ja jakamisen, esimerkiksi työryhmän jäsenien kesken. EMMin avulla kaikki tarpeellinen tieto ja materiaali liikkuvat sekä yrityksesi sisä- että ulkopuolella. Jo lähes 200 yritystä luottaa EMMiin, pienistä suuriin, toimialasta riippumatta. Lue lisää, miten aineistopankki taipuu valmistavan teollisuuden tarpeisiin täältä.

EMMi taipuu myös mm. tuotekuvien Synkka Media -integraatioon ja on kiinteästi yhteyksissä GS1:n kanssa. Synkka-palvelu on ratkaisu tuotetietojen ja digitaalisten aineistojen välittämiseen tavarantoimittajilta kaupparyhmille ja muille tuotetietojen vastaanottajille. Avoimien rajapintojen avulla tuotekuvat saadaan siirrettyä automaattisesti tarvittaville tahoille sekä haluttuihin kanaviin esim. verkkokauppoihin ja nettisivuille.

EMMi on selainkäyttöinen ja toimii täysin myös mobiililaitteilla. Aineistopankki soveltuu erinomaisesti markkinointimateriaalien, kuten kuvien ja tuotetietojen, lisäksi viestinnän työkaluksi, jossa koko organisaation ja sidosryhmien aineistoliikenne tapahtuu yhden palvelun sisällä. Palvelua on helppo käyttää ja se voidaan rakentaa täysin sinun tarpeidesi mukaan.

 

EMMI-aineistopankki

Vähemmän käsityötä, exceleitä ja sähköposteja

EMMi-aineistopankkia voidaan laajentaa valinnaisella projektinhallinta-palvelulla, joka toimii organisaation ja sidosryhmien yhteisenä työpöytänä.

Palvelun avulla kaikki arkistointi, aineistoliikenne, viestinnän suunnittelu ja vedosten hyväksymiset tapahtuvat aineistopankin sisällä. Toisin sanoen projektityökalulla otat haltuusi koko tuotantoprosessin ja kokoat kaikki kumppanit saman työpöydän äärelle. Projektien statukset ja eteneminen ovat helposti nähtävissä. Tietosi ovat aina ajantasalla, ja saatavilla on aina oikea versio.

EMMin hyödyt pähkinänkuoressa

  • Palvelu auttaa tallentamaan ja jakamaan yrityksenne digitaalisia aineistoja ketterästi ja nopeasti

  • Palvelun monipuolisilla esikatselu- ja hakuominaisuuksilla aineistojen lataaminen, tarkastaminen, kommentointi, luokittelu ja jakaminen on helppoa

  • Palveluun voidaan luoda rajattomasti erilaisia osioita eri käyttäjäryhmille

  • Palvelun avulla voit helposti tarkastaa ja kommentoida yksityiskohtaisesti aineistoja ilman raskaita sähköposteja tai vedoksia – tavallisen selaimen avulla

 

Emmin hyödyt pähkinänkuoressa

Katso referenssivideo

 

Varaa aika EMMi-esittelyyn

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon asiakaspalvelu auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja ohjaa sinut tarvittaessa oikean asiantuntijan pakeille. Nopeasti ja ystävällisesti. 

puh. 029 1800 400 
(arkisin 8.00–16.00) 0,088 €/min + pvm

TAI TÄYTÄ LOMAKE ALTA