029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Pakkauspainopalvelut

Pakkaus on moniottelija, joka rakentaa brändiä, suojaa tuotetta ja takaa käytettävyyden

Pakkauspainopalvelut

Onnistunut ja käytännöllinen pakkaus kruunaa tuotteen. Hyvin suunniteltu pakkaus on tärkeä osa yrityksen brändiä; se herättää mielenkiinnon, viestii tuotteesta ja rakentaa siitä odotusarvoa. Pakkauksen visuaalisuuden ja rakenteen avulla brändi erottuu joukosta.

Granolta saat samalta luukulta kaiken, mitä tarvitset. Suunnittelemme ja toteutamme vuosikymmenten kokemuksella ja ammattitaidolla pakkaukset, tarraetiketit ja joustopakkaukset eri toimialojen tarpeisiin. Mietimme pakkaukselle sopivat ja kestävät materiaalit sekä suunnittelemme rakenteen mittojen mukaan. Huolehdimme, että lopputulos suojaa tuotetta ja toimii asiakkaan tuotannossa. Monipuolinen tarjontamme mahdollistaa pieniin tai suuriin tarpeisiin räätälöidyt palvelut.

Pakkauspainossamme valmistuvat pakkaustyypit kartongista aaltopahviin. Pakkaavalle teollisuudelle valmistamme tarrat, etiketit ja joustopakkaukset. Hallitsemme aineistotyöt ja aineistojen hallinnan, ja nykyaikaiset painomme takaavat korkealaatuisen lopputuloksen.

Ekologiset ratkaisut ja pakkausmateriaalien ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Tarjoamme kierrätettäviä materiaaleja ja ratkaisuja muovin käytön vähentämiseen. Granolle on myönnetty FSC- ja PEFC
™ -järjestelmien puun alkuperäsertifikaatit sekä logojen käyttöoikeudet. Sertifikaattimerkinnät painotuotteessa varmistavat, että niiden raaka-aine on peräisin sertifioidusta, kestävän kehityksen periaatteiden mukaan hoidetusta metsästä. 

 

Hiilineutraalit pakkauspainopalvelut Granosta

Esimerkkejä pakkauksistamme

Esimerkkejä asiakastöistämme

Asiantuntijasi

placeholder

Lauri Raumanni

Myyntipäällikkö

+358 44 566 1339

lauri.raumanni@grano.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijasi

placeholder

Mikko Talvitie

Myyntipäällikkö

+358 400 474 605

mikko.talvitie@grano.fi

Ota yhteyttä

Asiantuntijasi

placeholder

Antti Grönberg

Myyntipäällikkö

+358 40 576 3822

antti.gronberg@grano.fi

Ota yhteyttä