Takaisin

Grano toteutti tapahtumamarkkinointia FIA:n konferenssiin

Palvelun laatu sekä toimitusvarmuus ja nopeus ovat olennaisia tekijöitä tapahtumamarkkinoinnin toimittajaa valittaessa. Kansainvälinen Autoliitto FIA ja Suomen Autoliitto valitsivat Granon kansainvälisen konferenssiviikkonsa painotuotteiden toteuttajaksi.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyt Region I Spring Meeting ja Mobility Conference -tapahtumat kuuluvat FIA:n vuosittaiseen kalenteriin. Konferenssiviikon tapahtuman materiaalien toteutusaikataulu oli tiukka, joten granolaiset painoivat kaasua, jotta kaikki saatiin valmiiksi ajallaan.

– Grano vastasi hyvin toiveisiimme ja arvostimme sitä, että toimitusaikatauluissa joustettiin tarvittaessa. Lisäksi henkilökunta oli erittäin ystävällistä, FIA:n Events Coordinator ja Conference Manager Martin Lalande kertoo.

Granolaiset tutustuivat tapahtumapaikkoihin ja tiloihin ennakkoon ja ottivat niistä tarvittavat mitat. Tapahtumaa varteen tehtäviä aineistoja oli roll-upeista kuvausseinäkkeisiin ja banderolleista esitteisiin. Granon Studio suunnitteli ja tuotti aineistot, rakennesuunnitteluosasto teki opasteiden ja rakenteiden suunnittelun, ja materiaalien painaminen hoidettiin Kuopion ja Helsingin toimipisteissä. Lisäksi Grano hoiti materiaalien asennuksen ja tapahtuman aikana tehdyt pienet muutostyöt.

Grano brändäsi FIA:n järjestämän konferenssitapahtuman

Kuvausseinäke FIA:n konferenssissa

Yleiskuva Granon brändäämästä FIA:n järjestämästä konferenssitapahtumasta

Grano brändäsi FIA:n järjestämän konferenssitapahtuman

Kuvausseinäke FIA:n konferenssissa

Kuvat: alohafred 

Tutustu Granon tapahtumatoteutuksiin >>