Logistinen arvo syntyy palvelukokonaisuudesta

Perinteisesti ajatus logistiikasta on vain tavaroiden kuljetusta ja varastointia. Nykyisin siihen on kuitenkin sisällytetty tavoite kokonaisten toimitusketjujen, toimintojen ja tiedon hallinnasta, jossa huomioidaan sekä tekninen toteutus että taloudellinen näkökulma

Lue lisää

 

Logistiikkapalvelut

Ratkaisemme logistiikan ja varastoinnin ongelmasi.
Ulkoista markkinointilogistiikka meille.

Ulkoistamalla markkinointilogistiikkasi meille, teet elämästäsi helpompaa ja voit keskittyä itse oleelliseen. Markkinointilogistiikka on varsin konkreettista, helposti hahmotettavaa ja helposti ulkoistettavaa. Me pystymme auttamaan niin yksittäisen projektin hoitamisessa kuin hoitamaan koko markkinointilogistiikkasi ulkoistuksenkin.

Miten voimme auttaa?

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen yhteyshenkilön sekä reaaliaikaiset applikaatiot logistiikkaratkaisusi tilanteen seurantaan. Kokeneet ammattilaisemme suunnittelevat tarpeisiisi juuri oikean logistiikkaratkaisun, joka säästää sinulta aika sekä silkkaa rahaa.

On tarpeesi sitten suoramarkkinointikampanja, POS-kampanja, asiakaspostitus, tapahtuman materiaalien järjestäminen tai muu myynti- tai markkinointimateriaalien haaste, niin me autamme sinua. Me hallitsemme koko markkinointilogistiikan palveluketjun – joustavasti sinun tarpeidesi mukaisesti.Postitus

Postitus

Tarjoamme henkilökohtaista ja palvelevaa postituspalvelua juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Meiltä onnistuvat niin yksittäinen postitus kuin koko markkkinointilogistiikan ulkoistaminenkin. 


Postitus

Pakkauspalvelut

Huolehdimme pakkauspalveluiden kokonaisuudet varastoinnista, keräilyyn, kokoamiseen, pussittamiseen, tarroittamiseen ja toimittamiseen. Toteutamme kampanjat puolestasi ja tuemme materiaalihallintaa.


Postitus

Varastointi

Me huolehdimme markkinointimateriaalisi varastoinnista, varastotäydennyksistä sekä sujuvasta hallinnasta suoraan jälleenmyyjillesi ja asiakkaillesi. Henkilökohtaisesti palvellen.

 

Jätä tarjouspyyntö

Kysyttävää?

Pia heinsola


Pia Heinsola
avainasiakaspäällikkö
pia.heinsola@grano.fi
+358 40 487 7749

Aila Heikkilä

Aila Heikkilä
avainasiakaspäällikkö
aila.heikkila@grano.fi
+358 40 757 2399