<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Digitaalisilla julkaisuilla palvelet asiakkaitasi myös digikanavissa 

Grano eJulkka on näköisjulkaisu, joka tuo yrityksen printtijulkaisut verkkoon nopeasti ja helposti. Näköisjulkaisu on painotuotetta muistuttava, tietokoneen tai mobiililaitteen www-selaimella/ruudulla selattava versio julkaisusta. eJulkka Single on ns. passiivinen julkaisu eli sen sivuille ei ole lisätty vuorovaikutteisia ominaisuuksia tai mediaa.

Tarjoamme myös saavutettavat aineistot palveluna. Saavutettavilla aineistoilla tarkoitetaan digitaalisia aineistoja, jotka on suunniteltu saavutettaviksi mahdollisimman helposti. Saavutettavuuden osa-alueita ovat tekninen saavutettavuus, helppokäyttöisyys ja ymmärrettävyys. Ammattilaisemme varmistavat dokumenttiesi teknisen saavutettavuuden ja helppokäyttöisyyden olevan huippuluokkaa.  

Granolla on pitkän linjan kokemus digitaalisten julkaisujen suunnittelusta ja tuotannosta. Asiantuntijamme hallitsevat e-julkaisujen ja saavutettavien julkaisujen tuottamisen, joten materiaalisi saadaan digitaaliseen muotoon nopeasti ja vaivattomasti.

Palvelun edut ja ominaisuudet

  •  julkaisut mahdollista toteuttaa samanaikaisesti printiksi sekä digijulkaisuksi.
  • taittopalveluidemme kautta julkaisut ovat aina ajantasalla. Päivitykset lisähinnaston mukaan.
  • valmis www-linkki, jonka voi upottaa sivustolle tai jakaa sellaisenaan
  •  kävijäseuranta kokonaiskävijämäärätasolla. Viimeisen viikon kävijämäärä (pyydettäessä). Tarkempi analytiikka mahdollista Single + tai Pro-palvelussa.

 

Asiantuntijasi

Tove Asukas Grano

Tove Asukas

Palveluasiantuntija

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä

Jätä yhteydenottopyyntö