<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vauhditamme myyntiäsi Valomainoksilla

Yli miljoonan Led-valon, 10 000 valomainoksen ja 23 vuoden kokemuksella Granon omistama Neon 2 rakentaa yrityksellesi näyttävän yritysilmeen, joka näkyy ja kestää. Toimintamme perustana ovat henkilökohtainen palvelu, tuotteiden korkea laatu ja ehdoton toimitusvarmuus. Suunnittelu, valmistus, asennus ja huolto – teemme kaiken takuutyönä. 

 

Valomainokset

Yksilöllisesti valmistetut valomainokset luovat näkyvän yritysilmeen joka huomataan. Suunnittelemme sekä valmistamme valomainoksenne toiveidenne ja käyttötarkoitustenne mukaisesti.

 

Myymäläilmeet

Innovatiiviset toteutukset uusimmilla tuotantomenetelmillä takaavat näyttävän myymäläkokonaisuuden. Laadukkaat materiaalit kestävät käyttöä ja kulutusta.

 

 Liikepaikkapylväät, mainostornit, pylonit

Olemme liikepaikoilla kohoavien mainostornien eli pylonien kokonaistoimittaja. Suunnittelemme mainostornin perustuksista pystytykseen yhdellä tilauksella. Suunnitteluun kuuluvat myös tarvittavat lujuuslaskelmat viranomaisille.

Jätä tarjouspyyntö
 

Asiantuntijasi

Harri Halonen

Harri Halonen

+358 44 088 1928

harri.halonen@neon2.com

Ota yhteyttä