029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
 

TOIMITILAn BRÄNDÄäminen – MIKÄ MAINIO MAHDOLLISUUS VIESTIÄ YRITYKSEN TARINAA

Grano on sisustussuunnittelijan paras kaveri, toimitilabrändäyksesi toteuttaja. Taiomme näyttävät ilmeet ja villeimmätkin ideat liike- ja toimitiloihin, myymälöihin, ravintoloihin, messuille ja tapahtumiin. Meillä on useiden vuosien kokemus ja kilometrien materiaalituntemus. Jokaisella sisustuselementillä ja detaljilla voidaan tehdä vaikutus. Ota siis yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.

 

Parhaan lopputuloksen takaamiseksi meidät kannattaa napata mukaan heti projektin alkuvaiheessa. Sisustusarkkitehdit ovatkin kiitelleet loistavaa materiaalien tuntemustamme ja kokemuksen tuomaa osaamistamme, jolloin arkkitehdit ja suunnittelijat ovat saaneet uusia ideoita toteutusmahdollisuuksiin heti alkumetreillä. Toisaalta on vältetty suunnittelun sudenkuopat, mikä on säästänyt aikaa ja selvää rahaa. 

Koko Suomen kattava asennuspalvelumme ja ymmärryksemme jakeluketjuista varmistavat, että projektisi etenee laadukkaasti ja ajallaan lähdöstä maaliin saakka. Brändäys voidaan hoitaa tasalaatuisena kaikissa yrityksen toimipisteissä ja tarvittaessa yhtä aikaa. Vastaavaa palvelutarjontaa ei Suomesta muualta löydy.

 

#toimitilabrändäys #officebranding

Panosta ilmeeseen, joka tavoittaa, sitouttaa ja tekee yrityksesi tarinan näkyväksi, niin henkilöstölle kuin asiakkaillekin. Tehdään yhdessä toimitiloista mahtavat! 

Tapetit ja sisustuskankaat

Saamme haluamasi ilmeen helposti seinille tai kankaisiin, personoiduilla tai valmiilla ratkaisuilla. Tarjoamme sinulle markkinoiden monipuolisimmat materiaalimahdollisuudet, mm. paperia, kuitua, vinyyliä, kohovinyyliä, tekstiiliä... Kysy lisää!  

Ota yhteyttä › 

 

Kangastaulut, akustiikkalevyt ja valotaulut

Tauluilla saat tyylikkäästi ja nopeasti haluamaasi ilmettä toimistoon. Meiltä löytyy huikea määrä eri materiaali- ja pintavaihtoehtoja, joille visu on mahdollista tulostaa. Saat meiltä myös valotaulut sisä- ja ulkotiloihin sekä laadukkaat akustiikkalevyt, jotka suojaavat melulta ja takaavat työrauhan. Namaste!

Ota yhteyttä › 

 

Suuret ja pienet tarratulosteet

Laitetaanko personoidut ikkunateippaukset, lattiateippaukset, kattoteippaukset, neukkarit, pöydät ja tuolit halutun teeman ja visun mukaan? Teippauksissa vain mielikuvitus on rajana. Kaiken ei tarvitse kuitenkaan olla uutta: myös vanhat huonekalut on mahdollisuus herättää teipeilla uuteen kukoistukseen. Myös haastavampien kohteiden ja epätasaisten pintojen teippaukset onnistuu, kuten tiiliseinät tai vaikkapa asfaltti. Koska miksipä ei? Ja pyrimme aina käyttämään vain ympäristöystävällisiä, PVC-vapaita materiaaleja. Kestävää niin ajallisesti kuin ekologisesti!

Ota yhteyttä › 
 

Näkösuojateippaukset

Näkösuojateippaukset, maitolasiteippaukset, huurreteippaukset... Näillä rakkailla teipeillä on monta nimeä. Yhtä kaikki, ei nimi teippiä pahenna – päinvastoin. Näiden teippien suosio on säilynyt vuodesta – ja toimistosta – toiseen. Sano vain hep ja klikkaa alta, jos haluat enemmän tai vähemmän läpinäkyvää teippiä, isommille tai pienemmille pinnoille.

Ota yhteyttä › 

 

Kyltit ja opasteet

Kysyvä ei tieltä eksy, mutta kyllä opasteet ja kyltit vähentävät kysymysten määrää. Jätä yhteydenottopyyntö alta ja ohjataan eksyneet sinne, minne haluat.

Ota yhteyttä › 

 
 
Ja paljon muuta. Kysy ihmeessä lisää – graafisen alan markkinajohtajana rikomme rajoja!