+358 (0) 306 667 500 Kundservice (8:00-16:00)

Virustejp CovidSafe

En häftyta som forskning visat döda bakterier och virus som corona även på några sekunder! Den första produkten i världen.

Ta kontakt Läs mer

Den nya standarden för skydd finns nu här!

Virustejp Covidsafe dödar coronaviruset och andra virus på några sekunder!

Oron för affärsverksamheten, kunderna och de närmaste är ständigt närvarande. Prioriteringen av säkerhet har som tur även skapat exceptionella innovationer.

Virustejpet CovidSafe har en häftyta genom en helt ny multimetallteknologi som även på några sekunder dödar bakterier och virus, även coronaviruset (SARS-COV-2). CovidSafe är den första produkten i världen som forskning visat nå sådana resultat. Tack vare denna genombrytande teknologi har vi nu oerhörda möjligheter att bryta coronakedjor.

Virustejpet passar på såväl handtag, räck, avbrytare, knappar, bestick, kärror, kranar ... såväl i butiker och affärslokaler som på kontor och museer. Passar nästan alla ytor och träffpunkter. Tejpen är lätt att applicera och lämnar inga spår efter sig när den tas bort. Grano erbjuder företag i hela landet tjänster för tejpapplicering.

Den unika gyllene rosenfärgen från multimetallföreningen indikerar helt tydligt för användaren om livslängden av ytan. En korrekt applicerad virustejp har en lång livslängd. Kvaliteten på limmet i den har utvecklats för hållbarhet.

Virustejp CovidSafe:

  • Testad på coronaviruset SARS-CoV-2 (COVID-19)
  • Inaktiverar virus och bakterier även på några sekunder
  • Produkten visar om den behöver bytas
  • Grano samarbetar med Clean Touch Medical

HubSpot Video

Nyckelfärdig tjänst i hela landet

Vid behov erbjuder vi allt från planering till applicering. Granos appliceringsorganisation verkar 24/7 i hela Finland.

Virustejp Covidsafe dödar coronaviruset och andra virus på några sekunder!

Testad vid Helsingfors universitet

Produkten har testats på avdelningen för virologi vid Helsingfors universitets medicinska fakultet. Testerna har genomförts i laboratorieförhållanden på nivå BLS-3 (bio-safety-level-3) med levande SARS_CoV-2-virus. Testerna visar att effekten av Virustejpen CovidSafe varit obestridlig.

”Vår testade multimetallhybrid är en unik och väldigt intressant blandning som gett imponerande forskningsresultat. COVID-19 gav oss en världsomfattande pandemi och förhoppningsvis kan vi i fortsättningen reagera ännu snabbare på andra liknande pandemier. Kanske man med en dylik blandning i fortsättningen kan reagera snabbare på olika bakterier och virus.”

Tarja Sironen, biträdande professor, avdelningen för virologi vid Helsingfors universitet

Kontakta oss

Eller köp produkter online