029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Suurkuvatulosteet

OTA YHTEYTTÄ

SUURKUVA TAKAA YRITYKSELLESI SUURNÄKYVYYDEN

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.

Suurkuvat on meidän juttu: oli kyseessä sitten myymälämiljööt, opasteet, tapahtumat, ulkomainonta, työmaailmeet tai -telineet, messut, ajoneuvoteippaukset, banderollit, ikkuna- tai toimitilateippaukset, sisustustuotteet tai brändäykset. Suurkuvakohde voi olla niin ikään mikä tahansa: messu, museo, hotelli, ravintola, toimisto, huvipuisto, liikuntapuisto, urheiluhalli... 

 

Suomessa ympäristöystävällisesti valmistettu

Kotimaisuus on valttimme, kaikki suurkuvatuotteemme valmistetaan omissa tuotannoissamme Suomessa. Granon omien asentajien verkosto kattaa koko Suomen, joten saat kokonaisuuden "avaimet käteen" -periaatteella aina aineistojen ja ilmeen suunnittelusta asennukseen asti. Käyttämämme laitekanta edustaa alansa tehokkainta ja laadukkainta teollisen tulostamisen kärkeä. Oma valomainostuotantomme mahdollistaa myös LED-tekniikan kustannustehokkaan yhdistämisen suurkuvatuotteisiin, jolloin huomioarvo kasvaa entisestään. 

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat meille itsestäänselvyyksiä. Suhtaudumme intohimolla asiakkaidemme tarpeisiin yksittäisistä ikkunateippauksista aina kokonaisen kauppaketjun brändäämiseen tai tuhansien ihmisten massatapahtuman ilmeen toteutukseen. 

Granon suurkuvatulosteilla onnistut ja erotut varmasti!

Hiilineutraalit suurkuvatulosteet Granosta

 

Kuvia asiakastöistämme

Soita ja kysy lisää palveluistamme

029 1800 400 0,088 €/min + pvm

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8.00–16.00.

Mihin panostaa markkinoinnissa vuonna 2022?

Miten sujuvoittaa tiimin työtä ja rakentaa vahva ja yhtenäinen asiakaskokemus joka saa asiakkaasi ihastumaan? Lue parhaat vinkkimme ja insproidu esimerkeistä Markkinointijohtajan Investointioppaassa!

LATAA MARKKINOIJAN   INVESTOINTIOPAS

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Painotuotteet

Granolla on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme niin sisälle kuin ulos mitä ikinä haluatkaan.

Ajoneuvoteippaukset

Teippaa autosi Granolla ja nouse ulkomedioiden valioluokkaan!

Ikkunateippaukset

Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!