<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Markkinointiviestintä

* OTA YHTEYTTÄ *

Markkinointiviestintä on yrityksen kasvun edellytys ja yksi tärkeimmistä palikoista kysynnän lisäämiseen

Markkinointi ja sen perään lisättävä viestintä on paljon muutakin kuin ”vain” mainontaa.  Markkinointiviestintä pitää sisällään kaikki ne yrityksen ulkoiset toimenpiteet, joilla vaikutetaan nykyisiin asiakkaisiin, potentiaaleihin ja ylipäätään kaikkiin niihin sidosryhmiin, joihin yritys ja brändi haluavat vaikuttaa.

Mantramme ovat asiakkaan myynnin kasvattaminen, liiketoiminnan ymmärtäminen ja arvon tuottaminen. Kolme isoa lupausta, jotka pitävät sisällään paljon: markkinoinnin ja mainonnan ymmärrystä, asiakas- ja kuluttajakäyttäytymiseen pureutumista, visuaalisuutta, projektinhallintaa, aineistonvalmistusta, terävää ja näkemyksellistä digitaalista markkinointia, sekä kaiken edellä mainitun mittaamista.
 
Ota rohkeasti yhteyttä. Yhteinen taival voi alkaa suoraan toimeksiannosta tai leppoisammasta juttutuokiosta, jossa tutustumme toisiimme ja kartoitamme yhteistyön mahdollisuuksia.

Taitto- ja tuotantotyöt

Studiotiimimme tekee sekä suuret että pienet taitto- ja tuotantotyöt salamannopeasti ja laadukkaasti.

Markkinointiviestinnän Asiantuntijasi 

Tove Asukas Asiantuntija Markkinointiviestintä Grano

Tove Asukas

Palveluasiantuntija

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä