<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Kampanjasuunnittelu

* OTA YHTEYTTÄ *

Hyvin suunniteltu kampanja herättää kohderyhmän huomion

Kun yritykselle, tuotteelle tai palvelulle on jo päämäärä ja askelmerkit mietittynä, varsinaista konseptisuunnittelua ei aina välttämättä tarvita. Vahva brändi voi lähteä taklaamaan asetettuja tavoitteita haluttuja kohderyhmiä puhuttelevilla kampanjoilla.
  
Grano Retail & Creativessa kampanjasuunnittelu käynnistyy toimenpiteelle asetettujen tavoitteiden määrittämisestä. Usein kampanjalla halutaan vauhdittaa myyntiä, saada uusia asiakkaita tai esimerkiksi poistaa kuluttajan mielessä olevia oston esteitä. Siksi meille oleellista kampanjasuunnittelussa raikkaiden ja erottuvien ideoiden lisäksi on pureutua kohdeyleisön tuntemiseen, median käyttöön ja oston motiiveihin.
 
Hyvin suunniteltu kampanja herättää kohderyhmän huomion, lisää asiakkaiden tietoisuutta tuotteesta tai palvelusta, piristää myyntiä ja rakentaa samalla myös brändimielikuvaa. Toteutettiinpa kampanja sitten digitaalisessa, sosiaalisessa tai perinteisemmissä medioissa, Grano Retail & Creative tekee sen niin, että tulosta on lupa odottaa.
 
Ota yhteyttä! Jutellaan tarpeisiisi istuvan kampanjan toteutuksesta ja pistetään ovipumppu laulamaan.

 

Asiantuntijasi

Tove Asukas asiantuntija kampanjasuunnittelu Grano

Tove Asukas

Projektipäällikkö, Retail & Creative

+358 40 552 5166

tove.asukas@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Kohderyhmät ja asiakasrekisterit

Grano Kohderyhmäpalveluilla tavoitat kaikki suomalaiset kuluttajat. Saat meiltä myös yritysten päättäjätiedot. Tarvittaessa myös päivitämme, analysoimme ja rikastamme asiakasrekisterisi, yrityksesi arvokkaimman pääoman!

Studio

Studiotiimimme tekee sekä suuret että pienet taitto- ja tuotantotyöt salamannopeasti ja laadukkaasti.

Monikielinen kokonaispalvelu

Kun tilaat käännöspalveluita, voit yhdistää ne saumattomasti mihin tahansa Granon palveluun.