029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Painotuotteet

painotuotteet juuri sellaisina kuin sinä haluat

Painotuotteet kertovat yrityksesi tarinaa ja täydentävät yhtenäistä yritysilmettä. Granolla on maine Suomen monipuolisimpana painotalona, eikä suotta. Suunnittelemme ja toteutamme niin sisälle kuin ulos mitä ikinä haluatkaan, esimerkiksi esitteitä, asiakaslehtiä, vuosikertomuksia, kirjoja, pakkauksia, seinäkkeitä ja suurkuvatulosteita. Vai onko juhlat tai jopa kokonainen juhlavuosi tulossa? Grano on myös verraton yritysjuhlien ja tapahtumien toteuttajakumppani.

Valikoimiimme kuluu myös hyvin laaja valikoima kuvatelineitä, lippuja, roll-uppeja, messuseinäkkeitä, beach flageja sekä isoja ulkotelineitä tapahtumiin tai valtaväylien varsilleVain muutamia painotuotteita mainitaksemme. 

Painotuotteet avaimet käteen -periaatteella ympäri Suomea

Kaikki materiaalit suunnitellaan ja valmistetaan kotimaassa, ja asennusverkostomme kattaa koko Suomen. Voit valita painotuotteita myös "avaimet käteen" -periaatteella, jolloin sinun ei tarvitse murehtia mistään. Me huolehdimme kaikesta aina aineistojen ja ilmeen suunnittelusta toteutukseen asti. 

Ota heti yhteyttä, oli kyseessä sitten yksittäinen aukioloteippaus, kokonaisen kauppaketjun brändääminen tai megatapahtuman ilmeen toteuttaminen.

Hiilineutraalit painotuotteet Granosta

 

Mihin panostaa markkinoinnissa syksyllä ja vuonna 2022?

Miten sujuvoittaa tiimin työtä ja rakentaa vahva ja yhtenäinen asiakaskokemus joka saa asiakkaasi ihastumaan? Lue parhaat vinkkimme ja insproidu esimerkeistä Markkinointijohtajan Investointioppaassa!

LATAA MARKKINOIJAN   INVESTOINTIOPAS

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Suurkuvatulosteet

Grano on Suomen johtava suurkuvatuotteiden valmistaja ja edelläkävijä suurkuvamarkkinoilla. Meiltä löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, kun puhutaan suurkuvista, suurista tulosteista ja niistä tehtävistä erilaisista kokonaisuuksista.

Ikkunateippaukset

Onko toimitilasi sisä- tai ulkopuolella ikkunapintaa, joka on hyödyntämätöntä mainostilaa? Anna viestisi näkyä ikkunateippauksilla!

Pakkaussuunnittelu

Hyvin suunniteltu pakkaus tekee tuotteesta houkuttelevan ja erottaa sen edukseen kilpailijoista.