Yritysjuhlat ja tapahtumat

Yritysjuhlien ja tapahtumien kumppani. Autamme järjestämään tapahtuman, josta sinut muistetaan.

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat konfetti
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat herkkumuki
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat

Juhlat tai juhlavuosi tulossa?

Granolta saat yritysjuhliisi sekä tapahtumiisi kaiken mitä tarvitset. Lattiasta kattoon, seinästä seinään – juhlatuotteet toimitettuna paikan päälle tai varastoituna koko vuoden tarpeisiin.

 

Tuotteet tapahtumiin ja juhlavuoden tilaisuuksiin

Kun yrityksessä vietetään juhlavuotta,  järjestetään usein tavallista tasokkaampi henkilöstö- ja asiakastapahtuma. Juhliin kannattaa panostaa, sillä ne muistetaan. Juhlaan voi olla monia muita hyviä syitä: avajaiset, lanseeraustilaisuudet, tuparit, yhtiökokoukset, seminaarit, gaalat tai henkilöstöjuhlat. Kaikissa juhlissasi me autamme!

Grano jalkauttaa koko juhlavuoden ilmeen kaikkiin pintoihin

Juuri nyt yritysten ja tuotteiden historia, taustat, perinteet, arvot ja autenttisuus kiinnostavat. Juhlavuosi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet aidon tarinan kertomiseen.

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm