Siirry suoraan sisältöön

Yritysjuhlat ja tapahtumat

Yritysjuhlien ja tapahtumien kumppani. Järjestetään yhdessä tapahtuma, josta sinut muistetaan!

Tilaa tai pyydä tarjous
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat konfetti
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat herkkumuki
  • Yritysjuhlat ja tapahtumat

Juhlat tai juhlavuosi tulossa?

Granolta saat yritysjuhliisi sekä tapahtumiisi kaiken mitä tarvitset. Granolta löydät juhlamateriaalit lattiasta kattoon, seinästä seinään aina toimitettuna paikan päälle tai varastoituna koko vuoden tarpeisiin.

Juhlavuosi ansaitsee upean tapahtuman

Kun yrityksessä vietetään juhlavuotta,  järjestetään usein tavallista tasokkaampi henkilöstö- tai asiakastapahtuma. Vuosijuhlalla muistat asiakkaitasi ja tietysti henkilökuntaasi, ja jäät mieleen!

Grano hoitaa niin avajaiset kuin pikkujoulut

Juhlaan voi olla myös monia muita hyviä syitä: avajaiset, lanseeraustilaisuudet, tuparit, yhtiökokoukset, seminaarit tai pikkujoulut. Oli juhla minkälainen tahansa, Grano toteuttaa pinnoillesi ratkaisut, jotka henkivät juhlatunnelmaa!

Grano jalkauttaa koko juhlavuoden ilmeen kaikkiin pintoihin

Kortit, kutsut, somisteet, esitteet, opasteet, näytöt... Paljon järjestettävää, mutta kaikki järjestyy Granon kautta! Kerro siis yrityksesi tarinaa juhlien avulla ja juhlista niin asiakkaitasi, henkilöstöäsi kuin tuotteita ja palveluitasi näköiselläsi tavalla!

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm