<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Monikanavaiset markkinoinnin ja viestinnän sisällöt yhdestä paikasta

 

Markkinointi ja viestintä

Markkinoinnin ja viestinnän keinovalikoima kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Samalla asiakkaat ja sidosryhmät odottavat saavansa entistä kiinnostavampia ja paremmin kohdennettuja viestejä heille olennaisissa kanavissa. Siksi arvokkaimmat brändit rakennetaan nykyisin vahvojen tarinoiden ja monikanavaisen sisällön varaan. Grano suunnittelee ja toteuttaa markkinointisisällöt ja -materiaalit oikeaan aikaan oikealle kohderyhmälle. Hoidamme markkinoinnin tarpeesi alusta loppuun palveluna – tarvittaessa aina visuaalisen ilmeen ja kampanjan suunnittelusta toteutukseen, hallintaan, tuotantoon, julkaisuun ja tulosten mittaamiseen, kaikissa kohdeyleisöllesi tärkeissä digitaalisissa ja fyysisissä kanavissa.

Suositut palvelut toimialalla

Graafinen suunnittelu

Yritysilme on olennainen osa yrityksen tarinaa. Neljäkymmentä visuaalisen alan asiantuntijaamme ottaa yrityksesi luovat haasteet vastaan innolla ja ammattitaidolla.

Rakenne- ja pakkaussuunnittelu

Yritysilmeen pitää olla oivaltava sekä visuaalisesti että toiminnallisesti. Asiantuntijoillamme on pitkäaikainen kokemus materiaalien monipuolisesta soveltamisesta mitä vaativimpiin asiakkaiden tarpeisiin.

Myymäläsuunnittelu ja -ilmeet

Onnistuneesta suunnittelusta onnistuneeseen kampanjaan.

Myymäläratkaisut

Tarvitsetko tuotteellesi ja brändillesi myymälämarkkinoinnin kokonaisratkaisun?

Verkkosivut

Suunnittelemme ja toteutamme yrityksellesi tarpeita vastaavat sivustoratkaisut.

Digitaalinen markkinointi

Toteutamme ja julkaisemme sisältösi myös sähköisiin kanaviin. Monikanavaisuus lisää viestisi tehoa ja mitattavuutta.

Toimialan asiantuntija

Niko Tuominen

Niko Tuominen

+358 40 730 1020

niko.tuominen@grano.fi

Ota yhteyttä