029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Myymälämarkkinointi

MYYMÄLÄMARKKINOINTI on aina myös brändinrakennusta 

Myymälä- tai jakelutiemarkkinoinnin toimenpiteet, niin kuin kaikki muutkin markkinointitoimet vaikuttavat aina brändiin. Siksi myös myymälässä ja jakelutiessä on tärkeää, että itse brändiä ei unohdeta, kun halutaan vaikuttaa shopperin ostopäätökseen.

Myymälämarkkinointi on oma taiteen lajinsa: ostaja ei aina ole sama kuin tuotteen kuluttaja. Siksi on oleellista ymmärtää shopperin arvot, se miten ja missä hän haluaa ostaa, miten hän käyttäytyy ja käyttäytyykö hän eri tavalla eri ostohattu päässään ja mitkä ylipäätään ovat hänen ostomotiivinsa. Ostaako hän itselleen vai jollekin toiselle?
 
Myymälä on kasvava media, ja kivijalka voi hyvin verkkokaupan kasvusta huolimatta. Räätälöidyt, näyttävästi toteutetut myymäläratkaisut edistävät myyntiä ja konvertoituvat myös digitaaliseen muotoon. Myyntiä edistäen, brändin huomioiden.

Onnistunut myymälämarkkinointi on monen asian summa. Grano tarjoaa kaiken tarpeellisen aina materiaalivalinnoista rakennesuunnitteluun sekä painamiseen ja asennukseen. Erilaisten myymäläratkaisujen hankkiminen meiltä on helppoa ja mukavaa.

Hiilineutraalit myymälämarkkinoinnin palvelut Granosta

Liikepaikkanäkyvyys

Myymälämateriaaleilla sekä oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus

Myymälämateriaalit ja esillepano

Myymälämateriaaleilla sekä oikealla esillepanolla on ratkaiseva vaikutus .

Myymälämiljöö

Valmistamme alan uusimmilla tekniikoilla kaiken, mitä myymälän näyttävään ja informatiiviseen ilmeeseen tarvitset.