Tapahtuma­viestintä

Tapahtuma tulossa? Oletko jo miettinyt kutsut ja onko postituslista hallussa? Mitä muuta tapahtuman aikana pitäisi tai olisi viisasta viestiä?

Tilaa tai pyydä tarjous
Tapahtumaviestintä

Onnistunut tapahtumaviestintä tavoittaa, tiedottaa ja jää mieleen

Onnistuneella tapahtumaviestinnällä varmistat, että juuri ne oikeat henkilöt saapuvat paikalle, osallistujat saavat tapahtuman aikana ajankohtaisen tiedon  ja tilaisuus jää mieleen. Myös tapahtuman jälkimarkkinointi on tärkeä osa prosessia. 

Suunnittelemme tapahtumallesi visuaalisen ilmeen ja tuotamme kaiken tapahtumaan liittyvän materiaalin nimikylteistä käyntikortteihin, pakkauksiin ja suuriin kuvapintoihin. Hoidamme myös kutsuihin liittyvän prosessin automatisoidusti. Tapahtuman järjestäminen on täynnä hektisiä tilanteita, joihin on reagoitava heti.

Päivitämme tapahtumatietoja, kuten aluekarttoja ja aikatauluja myös tapahtuman aikana suoraan valittuihin digitaalisiin kanaviin (esimerkiksi digitaaliset näyttöpinnat). Esimerkiksi kaulapassiin liitetyn sähköisen tunnistuspalvelun avulla voimme kerätä tietoa tapahtumaan osallistuneiden liikkeistä ja kohdentaa markkinointiviestintää reaaliaikaisesti. Näin teemme asiakaskokemuksesta ainutlaatuisen.  

Tilaa tai pyydä tarjous

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous!

Käsittelemme yksityishenkilöiden jättämiä tarjouspyyntöjä vain vaalimainosmateriaaleihin, rakennuspiirustuksiin, CAD-tulosteisiin, kirjatilauksiin sekä työmaatauluihin ja -kyltteihin liittyen. Suosittelemme yksityishenkilöitä ostamaan tuotteet suoraan verkkokauppa Grano Shopista. Yritys- ja yhdistysasiakkaiden tarjouspyynnöt käsittelemme normaalisti.

Granon palvelut ovat saatavilla Suomessa 21 eri paikkakunnalla. Pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Paikkakuntakohtaiset yhteystiedot löydät täältä.

GRANO
valtakunnallinen
asiakaspalvelu

 029 1800 400

(arkisin 8.00–16.00) – 0,088 €/min + pvm