029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)
029 1800 400 Asiakaspalvelu (arkisin klo 8.00-16.00)

Kustannustehokasta palvelua julkisille toimijoille ja järjestöille

 
Sote- ja muut rakenteelliset uudistukset, digitalisaatio sekä eläköityminen haastavat julkiset toimijat muuttumaan. Grano auttaa niin kaupunkeja, kuntia, oppilaitoksia, valtion laitoksia, seurakuntia kuin järjestöjäkin suoriutumaan tehtävistään tehokkaasti myös tulevaisuudessa ja säilyttämään samalla korkean palvelutason. Monikanavaisten paino- ja digitaalisten tuotantojen lisäksi Grano tarjoaa asiakkaalle järkeviä työkaluja ja ratkaisuja muun muassa tilausjärjestelmiin, aineistojen hallintaan, verkkokauppaan ja viestintään. Asiakkaamme voi tehostaa toimintaansa esimerkiksi keskittämällä kaiken sähköisen aineistonsa yhteen järjestelmään ja hankkimalla tarvitsemansa sisällöt Granolta palveluna.

Digitaaliset palvelut

Monikanavaisuus on muuttuvassa maailmassa tärkeää, jotta viestisi tavoittaa halutut kohderyhmät oikealla tavalla ja oikea-aikaisesti.

Paino- ja tulostustuotteet

Jokainen painettu tuote kertoo yrityksesi tarinaa ja täydentää yhtenäistä yritysilmettä.

Tilausjärjestelmät

Tehokas tilausjärjestelmä helpottaa yrityksen tuotetilausten hallinnointia ja säästää työntekijöiltä sekä aikaa että vaivaa.

Aineiston hallinta

Yrityksessä vaihtuu päivittäin suuri määrä tietoa. Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen aineistonhallinnan työkalun.

Käännökset

Ovatko yrityksesi verkkosivut yhtä kansainväliset kuin liiketoiminta? Kansainvälisen yrityksen on tärkeää pystyä kommunikoimaan monella kielellä.

Arkistointi ja digitointi

Dokumenttien ja arkistojen digitoiminen on tietoturvallinen ja kustannustehokas ratkaisu tiedon säilyttämiseen ja sujuvaan käytettävyyteen.

Toimialan asiantuntija

Janne Meskanen

Janne Meskanen

+358 40 684 0860

janne.meskanen@grano.fi

Ota yhteyttä