<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Markkinoinnin automaatio

markkinoinnin automaatiopalvelulla virtaviivaistat markkinointisi  

Granon markkinoinnin automaatiopalvelulla automatisoit säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa sekä myös kaksisuuntaisia tekstiviestejä ja painettuja viestejä. Palvelun avulla hankit enemmän uusia asiakkaita ja myyt tehokkaammin lisää nykyisille asiakkaillesi. Granon markkinoinnin automaatiopalvelu on inbound- ja outbound-markkinointia parhaimmillaan!

Palvelu muodostuu monipuolisesta tietokannasta, viestintätyökalusta ja raportointiosasta. Palvelulla voidaan tuottaa personoitua, automatisoitua ja kanavien välillä ketjutettua viestintää. Myös viestinnän tarkka ajoittaminen ja sisällön personointi vaikka henkilötasolla onnistuu. Palvelu on niin ikään integroitavissa muihin järjestelmiin, ja lisäksi se tarjoaa valmiit rajapinnat Salesforce- ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmiin.

Hyötyjä ja lisätietoja

  • Palvelun avulla digitalisoit, tehostat ja automatisoit toistuvia markkinoinnin prosesseja
  • Palvelun käyttöönotto on nopeaa, ja se virtaviivaistaa markkinoinnin ja myynnin toimintaa.
  • Palvelun kanavia ovat sähköpostin lisäksi verkkosivut, sosiaalinen media, kaksisuuntaiset tekstiviestit ja painetut viestit.

  • Palvelun tietokannalla ei ole kokorajoitusta ja sinne voidaan tuoda kohderyhmiä myös ulkoisista lähteistä.

Asiantuntijasi

Jarvinen_Sirkka-Liisa

Sirkka-Liisa Järvinen

Asiakkuusjohtaja

+358 40 8673603

sirkka-liisa.jarvinen@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Mediapankki ja projektinhallinta

Sano hyvästit aikaavievälle käsityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!