<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1514670925498083&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
029 1800 400 Asiakaspalvelu (klo 8.00-16.15)

Markkinoinnin automatisointi

* OTA YHTEYTTÄ *

markkinoinnin automatisointipalvelulla virtaviivaistat markkinointisi – diginä ja printtinä 

Granon markkinoinnin automatisointipalvelulla automatisoit säännöllisesti toistuvia ja runsaasti työaikaa kuluttavia markkinoinnin toimintoja, kuten suorakirjeitä, verkkosivuja, sosiaalista mediaa sekä myös kaksisuuntaisia tekstiviestejä ja painettuja viestejä. Palvelun avulla hankit enemmän uusia asiakkaita ja myyt tehokkaammin lisää nykyisille asiakkaillesi. Granon markkinoinnin automatisointipalvelu toimii niin inboundiin kuin outboundiin, digi- tai printtikanaviin!

Palvelu muodostuu monipuolisesta tietokannasta, viestintätyökalusta ja raportointiosasta. Palvelulla voidaan tuottaa personoitua, automatisoitua ja kanavien välillä ketjutettua viestintää. Myös viestinnän tarkka ajoittaminen ja sisällön personointi vaikka henkilötasolla onnistuu. Palvelu on niin ikään integroitavissa muihin järjestelmiin, ja lisäksi se tarjoaa valmiit rajapinnat Salesforce- ja Microsoft Dynamics CRM -järjestelmiin.

  • Palvelun avulla digitalisoit, tehostat ja automatisoit toistuvia markkinoinnin prosesseja
  • Palvelun käyttöönotto on nopeaa, ja se virtaviivaistaa markkinoinnin ja myynnin toimintaa.
  • Palvelun kanavia ovat sähköpostin lisäksi verkkosivut, sosiaalinen media, kaksisuuntaiset tekstiviestit ja painetut viestit.

  • Palvelun tietokannalla ei ole kokorajoitusta ja sinne voidaan tuoda kohderyhmiä myös ulkoisista lähteistä.

 

Asiantuntijasi

placeholder

Elina Tuomisto

Palvelupäällikkö

+358 400 467 874

elina.tuomisto@grano.fi

Ota yhteyttä

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

Markkinointimateriaalien automatisointi

Voiko markkinointi- ja mainosmateriaalien tuotantoa automatisoida? Kyllä voi!

Monikanavaviestintä

Granon monikanavaviestintä-palvelu toteuttaa viestinnän operoinnin puolestasi valitsemiisi kanaviin digistä printtiin, netistä myymälään.

Mediapankki ja projektinhallinta

Sano hyvästit aikaavievälle käsityölle ja tee työstäsi monin verroin helpompaa ja stressittömämpää – kokeile Granon aineisto- ja mediapankkia!